Az Opera letöltése

Az Opera weboldala még nem érhető el teljesen magyarul, viszont elég sok mindent lehet róla letölteni, ezért írok egy kis útmutatót, ha esetleg valakinek nem tudná magától letölteni a programot.

Na muti!
Kattints a cikk alján látható linkre! A megnyíló oldalon válaszd ki az “opera a számítógépedre” verziót (a felső), és kattints a “letöltés” gombra! Az oldal felismeri az operációs rendszered típusát, és a legújabb kész verziót fogja felajánlani letöltésre. Azok közül is az international verzió lesz megjelölve, ami tartalmazza a magyar nyelvi fájlt, és a telepítéskor automatikusan be is állítja. Tehát nincs más dolgod, mint a “download opera” gombra kattintani.

A classic és international verziók között az az alapvető különbség, hogy a classic verzió csak angol nyelvet tartalmaz, és csak a program files mappát használja a telepítésre, míg az international verzió több nyelvet, köztük a magyart is tartalmazza, illetve a beállításokat a documents and settings mappában tárolja a gépeden.
Az alapértelmezettként kínált international verzió telepítése az ajánlott.

Tapasztalt felhasználók számára azonban lehetőség van arra, hogy a program régebbi vagy más operációs rendszerre készült verzióit is letöltsék. A letöltési oldalon látható show other versions linkre kattintva előbb válaszd ki a kívánt operációs rendszert, majd az újabb listából a kívánt verziót!

Töltsd le az Opera legújabb verzióját!

Egy hozzászólás to “Az Opera letöltése”

  1. vajda sándorné Says:

    Végre sszeretnék operát hallgatni és ha lehet letölteni.Könyörgöm segitsenek végre asok idétlen utasitás és ajnlgatás helyett.Bellini
    Az alvajáró operát szeretném legalább meghallgatni.


Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Követem

Értesítést küldünk minden új bejegyzésről a megadott e-mail címre.

%d blogger ezt kedveli: